Honlapverzió
v11.00
A honlapon található minden anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Ezek felhasználása csak a szerző előzetes engedélyével történhet.
© Székely István 1997-2016
Irodalmi folyóirat

Kaláka, kanadai internetes folyóirat

Programajánló:


LELKED RAJTA
Könyvesboltom

Ez a könyvem még nem jelent meg

lelked rajta - regény, aminek kulcsa a reinkarnáció
Elég régen megírtam a regényt. Még aktív tengerész voltam, s amikor hazajöttem, próbáltam kiadót keresni. Válaszolt is két könyvkiadó mert elküldtem nekik a Lelked rajta című kéziratomat. A könyv jó, hajlandók megjelentetni, ha "anyagilag hozzájárulok a kiadáshoz", írták. Ez nagyjából annyit jelent, hogy én fizetek mindent, ők terjesztenek, és ha eladnak 1500 példányt, akkor én éppen a pénzemnél vagyok. Magyarán a haszon az övék, a dicsőség az enyém.
A dicsőség nem vonz annyira, hogy az efféle pénzen vett, megalázó ajánlatokat elfogadjam. Ezért kivártam, amíg lesz olyan kiadó, amelyik azért jelenteti meg, mert lát benne lehetőséget. Úgy néz ki, hogy van ilyen is. Sajnos nem magyar, hanem osztrák. De ha ők azt mondják, hogy kiadják, akkor látnak benne üzletet, és ez nekem így jó.
Mivel a regényt többen is olvasták, itt elolvashatsz néhány véleményt:

Erika írta:
Nagyon érdekes megvilágítás. S maguk a részek jól vannak összeállítva. A cselekménybe jól illenek ezek az elméleti kérdések is. S a kérdéek mögött már a válasz is megszületik. Az egéz Univerzum értelmezése, s azon belül a tudományos és a vallási igazságokat betöltő üres tér is kiteljesedik az emberi elme alkotásával.
Tetszenek a definíciók is mert rövidek de lényegretörőek. Jól megvilágítottak az ezotéria lényegét is ait sokan félreértelmeznek.
Nagyon fontos szerepe van a léleknek, s főleg a tizta léleknek.
Fontos, hogy arra is rámutattál, hogy a vallás már kis korban érint meg minket. A nevltetésnek milyen fontos szerepe van. Ahol teljesen kimarad ez a rész, s még példát sem láthat a gyerek, ott hézagok keletkeznek, s az idő múlásával esetleg a vádaskodások. Vajon, miért nem ismerhette meg a gyermk az életnek ezen oldalát. S akkor esetleg későn, tán felnőttként kerül kapcsolatba ezzel a titokzatos világgal, amit aztán egyedül él meg, dolgoz fel, s alakítja a nézeteit, s önmaga filozófiáját.

Eternity:

Amit a hipnózisról írtál elég jól megállja a helyét.
Bár, ha voltál már hipnózisban, akkor nyilván tudod, hogy még ennél is "semmilyenebb", mint írod.
Én legalábbis az égvilágon semmi különbséget nem tapasztaltam éber állapotomhoz képest.
Ha a mozira mint léleknyúzóra gondolsz, akkor az egy kicsit más tészta. tudod, ahogyan nem fogsz hipnózisban olyan parancsokat végrehajtani, amiket nem akarsz, ahogyan nem fogsz liternyi kólát venni azért, mert szubpercepciós szinten kaptál egy ilyen sugallatot, úgy természetesen a mozi sem maga az ördög, s ahogyan hipnózisban sincs kikapcsolva az agykérged, úgy nem tudja ezt megtenni a mozi sem. :)

De jó a fantáziád.
Honnan érkeznek a látogatóim? Mérés kezdete: 2007. január 29.
Locations of visitors to this pageAz oldal frissítve: 2012. április 17.
Itt az internetes blogom. Természetesen Hajóka konyhája a címe, és fő témája a főzés, de van egyéb is, ami a blogba való és a blogot bloggá teszi...

Ez a másik blogom. Ennek Tengeri saláta a címe, és mindenféléről szól...

Óra Katolikus és ősmagyar hónapnevekEgy barátom angol fordítást vállal. Ő fordítja a MATE honlapjának angol nyelvű részét. Itt a szakmai önéletrajza (pardon: CV)
AJÁNLOTT OLDALAK
Székely Szabolcs haikui (a Haiku.hu honlapon)
Olcsó honlapok készítése!

Ha szeretnél te is csatlakozni, kattints az ikonra