Honlapverzió
v11.00
A honlapon található minden anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Ezek felhasználása csak a szerző előzetes engedélyével történhet.
© Székely István 1997-2016
Irodalmi folyóirat

Kaláka, kanadai internetes folyóirat

Programajánló:


JIN ÉS JANG, AVAGY A BOLDOGSÁG REGÉNYE
A kisregény 2001-ben jelent meg az internetes Vikk.net kiadónál, e-könyv formátumban.

Miután az internetes kiadói vállalkozás nem volt nyereséges, a cég egy év után megszűnt. Ezért a kötetet ingyen letölthetővé tettem. A formátuma: pdf, az Acrobat readerrel olvasható.

A könyv megírásához a végső lökést az adta, hogy a Vikk.net levelezőlistáján egy vita indult arról, hogy miért nem írnak regényeket a boldogságról.
    Nos, az én válaszom ez a könyv. Már régen belekezdtem a kötetbe, de félretettem, ám amikor "kitárgyaltuk" a boldogság kérdését, akkor muszáj volt befejeznem a könyvet.
A Vikk.net eladói oldalán az alábbi ismertetés volt olvasható a kötetről:

Vélemény a könyvről

Kollányi Géza, a tengerész géptiszt boldog. A senki által, sose tapasztalt boldogság oka a túláradó szerelem. Hősünk, aki ifjú házas, s szerelmének tárgya természetesen ifjú felesége, úgy érzi, hogy ez olyan egyedülálló érzés, amit mindenképpen meg kell örökíteni az utókor okulására.
    Azonnal írógépet és papírt ragad, s leül, hogy minél előbb elkezdhesse, s átadhassa a kiadóknak korszakalkotó művét, mely a Jin és Jang, avagy A boldogság regénye címet kell, hogy viselje. Elkezdi a munkát, de hamar elakad. Ám nem esik kétségbe, az íróeszközeit leviszi a hajóra, hogy ott folytassa, amit elkezdett.
    Hamarosan haza kell jönnie egy baleset folytán, s amikor megérkezik a lakásba, megérti, hogy a könyvét most kell megírnia, azonnal nekiáll, és egyetlen éjszaka alatt befejezi a regényt.
    Aki tudni szeretné, hogy mi történt, olvassa el a könyvet.

Letöltöm...

Honnan érkeznek a látogatóim? Mérés kezdete: 2007. január 29.
Locations of visitors to this pageAz oldal frissítve: 2012. április 17.
Itt az internetes blogom. Természetesen Hajóka konyhája a címe, és fő témája a főzés, de van egyéb is, ami a blogba való és a blogot bloggá teszi...

Ez a másik blogom. Ennek Tengeri saláta a címe, és mindenféléről szól...

Óra Katolikus és ősmagyar hónapnevekEgy barátom angol fordítást vállal. Ő fordítja a MATE honlapjának angol nyelvű részét. Itt a szakmai önéletrajza (pardon: CV)
AJÁNLOTT OLDALAK
Székely Szabolcs haikui (a Haiku.hu honlapon)
Olcsó honlapok készítése!

Ha szeretnél te is csatlakozni, kattints az ikonra