Honlapverzió
v11.00
A honlapon található minden anyag szerzõi jogvédelem alatt áll. Ezek felhasználása csak a szerzõ elõzetes engedélyével történhet.
© Székely István 1997-2022
Irodalmi folyirat

Kalka, kanadai internetes folyirat

Programajánló:

IRODALOM

Utolsó megjelenésem:
Naplóimról
A naplóim eddig egy külön menüpont alatt voltak elérhetõek, de miután már érlelõdik a gondolat, hogy meg kellene jelentetni õket, ezért átkerültek ide.
Könyveimrõl
Ha nagyon hajtana a megjelenés vágya, akkor a Lelked rajta címû kéziratom sorra kerülhetne. De ennek más sorsot szánok. A könyvterjesztõk kezdik kissé elgaloppírozni magukat, nemrég kaptam egy ajánlatot, hogy "mindössze" 60% árrésért hajlandók a neten forgalmazni mindegyik könyvem.
Nos, akkor inkább megpróbálkozom magam. Hamarosan készítek egy önálló honlapot neki, és ott próbálom meg terjeszteni.
Aki visszatérõ látogató, az tudhatja, hogy nagy fejszébe vágtam a fámat, vagy nagy vágba fátam a fejszét, azaz... szóval tudod... nagy fába vágtam a fejszét: összeállítok egy kötetet a magyar tengerészek által beszélt nyelv szavaiból. Címe:

Szavak a hullámok hátán


A munkát befejeztem, a legvérmesebb reményeimet is túlszárnyalta a szógyûjtés. A tengerész szavak száma a lezáráskor 1200 volt!
      websas.huAdvent második vasárnapja. Töltsük szeretetben!

-->
Az oldal frissítve: 2012. április 17.
Itt az internetes blogom. Természetesen Hajóka konyhája a címe, és fõ témája a fõzés, de van egyéb is, ami a blogba való és a blogot bloggá teszi...

Ez a másik blogom. Ennek Tengeri saláta a címe, és mindenfélérõl szól...

Óra Katolikus és õsmagyar hónapnevekEgy barátom angol fordítást vállal. Õ fordítja a MATE honlapjának angol nyelvû részét. Itt a szakmai önéletrajza (pardon: CV)
AJÁNLOTT OLDALAK
Székely Szabolcs haikui (a Haiku.hu honlapon)
Olcsó honlapok készítése!
Linkajnl:  Limba.com  7tenger Knyvesbolt  Knyv.lap.hu linkgyjtemny  Magyar Elektronikus Knyvtr  E-knyv.lap.hu linkgyjtemny  Libri knyvruhz  Knyvkeres  Digitlis Irodalmi Akadmia

Ha szeretnél te is csatlakozni, kattints az ikonra