Honlapverzió
v11.00
A honlapon található minden anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Ezek felhasználása csak a szerző előzetes engedélyével történhet.
© Székely István 1997-2016
Irodalmi folyóirat

Kaláka, kanadai internetes folyóirat

Programajánló:

IRODALOM

Utolsó megjelenésem:
Naplóimról
A naplóim eddig egy külön menüpont alatt voltak elérhetőek, de miután már érlelődik a gondolat, hogy meg kellene jelentetni őket, ezért átkerültek ide.
Könyveimről
Ha nagyon hajtana a megjelenés vágya, akkor a Lelked rajta című kéziratom sorra kerülhetne. De ennek más sorsot szánok. A könyvterjesztők kezdik kissé elgaloppírozni magukat, nemrég kaptam egy ajánlatot, hogy "mindössze" 60% árrésért hajlandók a neten forgalmazni mindegyik könyvem.
Nos, akkor inkább megpróbálkozom magam. Hamarosan készítek egy önálló honlapot neki, és ott próbálom meg terjeszteni.
Aki visszatérő látogató, az tudhatja, hogy nagy fejszébe vágtam a fámat, vagy nagy vágba fátam a fejszét, azaz... szóval tudod... nagy fába vágtam a fejszét: összeállítok egy kötetet a magyar tengerészek által beszélt nyelv szavaiból. Címe:

Szavak a hullámok hátán


A munkát befejeztem, a legvérmesebb reményeimet is túlszárnyalta a szógyűjtés. A tengerész szavak száma a lezáráskor 1200 volt!
      websas.hu
Honnan érkeznek a látogatóim? Mérés kezdete: 2007. január 29.
Locations of visitors to this pageAz oldal frissítve: 2012. április 17.
Itt az internetes blogom. Természetesen Hajóka konyhája a címe, és fő témája a főzés, de van egyéb is, ami a blogba való és a blogot bloggá teszi...

Ez a másik blogom. Ennek Tengeri saláta a címe, és mindenféléről szól...

Óra Katolikus és ősmagyar hónapnevekEgy barátom angol fordítást vállal. Ő fordítja a MATE honlapjának angol nyelvű részét. Itt a szakmai önéletrajza (pardon: CV)
AJÁNLOTT OLDALAK
Székely Szabolcs haikui (a Haiku.hu honlapon)
Olcsó honlapok készítése!
Linkajánló:  Limba.com  7tenger Könyvesbolt  Könyv.lap.hu linkgyűjtemény  Magyar Elektronikus Könyvtár  E-könyv.lap.hu linkgyűjtemény  Libri könyváruház  Könyvkereső  Digitális Irodalmi Akadémia

Ha szeretnél te is csatlakozni, kattints az ikonra