Honlapverzió
v11.00
A honlapon található minden anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Ezek felhasználása csak a szerző előzetes engedélyével történhet.
© Székely István 1997-2016
Nyitó oldal ahol
mindenféle információ van
A legújabb receptek
90 napos diéta, kúrák
KONYHAI EGYPERCESEK
Hajószakácsokról
Előételek
Levesek
Zöldségételek
Saláták
Szárnyas
Sertéshúsból
Marhahúsból
Chili... chili... chili!
Halak és mindenféle
tengeri herkentyűk
Vegyes receptek
aminek még nem érdemes kategóriát létrehozni
Tésztafélék
Édességek, sütemények, desszertek

Programajánló:

ZÖLDSÉGÉTELEK


Palak panir és ciabatta

Kelkáposztakuglóf

Paprika krémleves

Zabpelyhes póréhagymaleves csicsókával

Házi Vegetea

Tökfőzelék vs. csicseriborsóleves

Babos zakuszka

Zakuszka

Paradicsomos krumpli

Lecsó bográcsban

Sóskamártás

Sóskaleves

Rántott patisszon tört krumplival

Töltött cukkini

Akai eintopf

Kukoricaleves, ahogyan én gondolom!

Céklaleves

Zöldséges csirkemell bulgurral

Emeletes padlizsán

Lombard, azaz spenótos túrógombóc

Spenót pappardelle tésztával

Zöldital, lugosító, klorofilbomba

Csicsóka krémleves házi sajttal (paneer) és gránátalmával

Csicsóka tócsni

Pakora, avagy a fázós zöldségek humusszal

Zsályás csicsóka

Sült rizs 3

Csicseriborsó leves

Káposzta fasírt

Salmojero - andalúz hideg krémleves

Becsinált leves

Ratatouille spagettivel

Padlizsános pirítós
Paprikabor

A borba belemorzsolok pár darab száraz cseresznyepaprikát és ezt használom ott, ahol csípőset akarok, főleg a wokban való sütésnél. Jobban szeretem, mint bármelyik chilipaprikaszószt, mert itt tudom, hogy mi van benne! A boltiban mindenféle E-adalék (itt egy linkgyűjteményt találsz az E adalékokról), és ráadásul annyiféle forog a piacon, hogy amíg a megfelelő erősségűt megtalálom, egy csomó ócskaság kerül haza. Az a baj ezekkel a bolti szószokkal és mártásokkal, hogy nincs köztük elég erős, legfeljebb csak pikáns.

Fokhagymakrémleves

Ökörszemű padlizsán

Bugaci pecsenye ámokfutás módra

Pakora, indiai rántott zöldség.

Zöld borscs, avagy spenótleves 2

Spenót, ahogyan azt édesanyám főzte!

Lucskos krumpli

Tejfeles karfiolpaprikás (saját recept)

Tojásos tökhéj

Ratatouille

Muszaka, avagy rakott padlizsán. Balkáni étel.

Zöldséges tarhonya wokban készítve - vegetariánus

Írós sárgatál indiai módon

Bigos - lengyel "székelykáposzta"

Zöldséggulyás

Indiai korhelyleves

Paprikás krumpli kölessel

Ev Acukasi - kenhetős török finomság

Parasztbarack chutney

Lecsókrémleves omlettcsigával

Szárított paradicsom

Paradicsom csatni

Padlizsánoslecsós tarhonya

Kukoricás burgonyalepény - köret

Kovászos uborka, ahogyan én csinálom (1)

Kukoricaleves

Rántott patisszon

Rántott kel rizzsel

Frijoles negras - fekete bab (kubai)

Gombás gombóc burgonyaágyon

Paradicsomos padlizsántekercs

A libacombhoz pezsgős káposztát készítettem, amibe pár szem szőlő is került...

Wokban készült vacsora (kínai módra)

Köret rántotthalhoz

Csalamádés lencseleves vagy vegetariánus eintopf

Hurkás krumpli
Sült rizs
Vegetariánus sült rizs
Kép nélkül:
Zöldséges, kolbászos rakott rizs
Kép nélkül:
Paprikáskrumpli - szeintem
      websas.hu

Az oldal frissítve:
2018. január 18-án.

A mai friss receptek:

, Csicsóka tócsni, Palak panir ciabattával


Honnan érkeznek a látogatóim? Mérés kezdete: 2007. január 29.
Locations of visitors to this page


Itt az internetes blogom. Természetesen Hajóka konyhája a címe, és fő témája a főzés, de van egyéb is, ami a blogba való és a blogot bloggá teszi...

Ez a másik blogom. Ennek Tengeri saláta a címe, és mindenféléről szól...

Óra Katolikus és ősmagyar hónapnevek



Egy barátom angol fordítást vállal. Ő fordítja a MATE honlapjának angol nyelvű részét. Itt a szakmai önéletrajza (pardon: CV)
AJÁNLOTT OLDALAK
Székely Szabolcs haikui (a Haiku.hu honlapon)
Olcsó honlapok készítése!
-->
Linkajánló:  Mexikóikonyhal.lap.hu    Táblázat az E számokról és a hatóanyagaikról    Chili.lap.hu    Blogbejegyzés az E951-ről    E számokról a Házipatika.com oldalán  

Ha szeretnél te is csatlakozni, kattints az ikonra