Honlapverzió
v11.00
A honlapon található minden anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Ezek felhasználása csak a szerző előzetes engedélyével történhet.
© Székely István 1997-2016
Nyitó oldal ahol
mindenféle információ van
A legújabb receptek
90 napos diéta, kúrák
KONYHAI EGYPERCESEK
Hajószakácsokról
Előételek
Levesek
Zöldségételek
Saláták
Szárnyas
Sertéshúsból
Marhahúsból
Chili... chili... chili!
Halak és mindenféle
tengeri herkentyűk
Vegyes receptek
aminek még nem érdemes kategóriát létrehozni
Tésztafélék
Édességek, sütemények, desszertek

Programajánló:

VEGYES RECEPTEK


Kelt gombóc a töltött káposztán

Bálmos

Vaddisznópörkölt

Puliszka

90 napos diétás vacsora

Ha az EU kvaszügyekben illetékes biztosa meglátja a savanyúlégyáramat, valszeg bezáratná, de ez engem nem érdekel, egy jó kis zsurek többet ér bármiféle diplomáciai bonyodalomnál!
Hosszas nyomozás után megszereztem a receptjét! Itt van, meg oldalt is, ott srégen fent...

Egyébként az asszony azt mondta, olyan, mint a rakottkrumplileves...
Tejszínes tofu:
Tejszínes tofu, saját recept
Tejszínes tofu, saját recept

Vörös tofu (saját, wokban készül)

Mogyoróvaj

Zöldfűszerkrém
8 és félvezér tokány
Nyolc és félvezér tokány

Vadas zsemlegombóccal

Paella, népszerű spanyol kaja
OLAJOS FOKHAGYMA:

A megtisztított fokhagymát kis üvegbe teszed, rá étolajat öntesz amit fűszereztél előtte. A parancsnok szerint otthon provance-i fűszerkeveréket ad hozzá, Jan ennek hiányában kaprot tett bele.
Pár nap után fogyasztható. Ajánlom azoknak, akik szeretik a nyers fokhagymát, így a frissnek elmegy a vad ereje, és bűzleni is jóval kevésbé fogsz, ha így fogyasztod. És az olaja felhasználható főzéshez vagy salátához.
És nagyon finom...

Jó étvágyat kívánunk hozzá.

MITITEI - román finomság

Hurut, vagy churut ami nem betegség

Nyúlpaprikás

Currys bursin - házi sajt

Vajkészítés

Főzzőnk kínaiul...

Pácolt nyúl dióval és olivával
Kép nélkül:
Popeykocka Orly módon (saját recept)
      websas.hu

Az oldal frissítve:
2018. január 18-án.

A mai friss receptek:

, Csicsóka tócsni, Palak panir ciabattával


Honnan érkeznek a látogatóim? Mérés kezdete: 2007. január 29.
Locations of visitors to this page


Itt az internetes blogom. Természetesen Hajóka konyhája a címe, és fő témája a főzés, de van egyéb is, ami a blogba való és a blogot bloggá teszi...

Ez a másik blogom. Ennek Tengeri saláta a címe, és mindenféléről szól...

Óra Katolikus és ősmagyar hónapnevek



Egy barátom angol fordítást vállal. Ő fordítja a MATE honlapjának angol nyelvű részét. Itt a szakmai önéletrajza (pardon: CV)
AJÁNLOTT OLDALAK
Székely Szabolcs haikui (a Haiku.hu honlapon)
Olcsó honlapok készítése!
-->
Linkajánló:  Mexikóikonyhal.lap.hu    Táblázat az E számokról és a hatóanyagaikról    Chili.lap.hu    Blogbejegyzés az E951-ről    E számokról a Házipatika.com oldalán  

Ha szeretnél te is csatlakozni, kattints az ikonra