Honlapverzió
v11.00
A honlapon található minden anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Ezek felhasználása csak a szerző előzetes engedélyével történhet.
© Székely István 1997-2016
Nyitó oldal ahol
mindenféle információ van
A legújabb receptek
90 napos diéta, kúrák
KONYHAI EGYPERCESEK
Hajószakácsokról
Előételek
Levesek
Zöldségételek
Saláták
Szárnyas
Sertéshúsból
Marhahúsból
Chili... chili... chili!
Halak és mindenféle
tengeri herkentyűk
Vegyes receptek
aminek még nem érdemes kategóriát létrehozni
Tésztafélék
Édességek, sütemények, desszertek

Programajánló:

SERTÉSHÚSBÓL


Kolozsvári töltött káposzta

Rakott pörkölt

Matrózkolbász

Kolbásszal töltött sertéshús

Magyaros woksertés (saját)

Erdélyi töltött káposzta, avagy a feleségem dicsérete

Röfte puliszkával, kefires padlizsánnal és balzsamos sült céklával

Káposztával töltött dagadó mamaligával

Székelykáposzta

Almás-sajtos sertészszelet

Brinzoli

Karaj sült csöves kukoricával és salátával

Sertéssült köményes bormártással

Tarja bálmossal

Kocsonya, avagy sertésköröm "sütemény"

Húsos-gombás töltött zeller

Sóskúti boronáshús

Hússal töltött alma (Encsitől)
Kép nélkül:
Hideg töltöttkáposzta
Kép nélkül:
Puszta steak
      websas.hu

Az oldal frissítve:
2018. január 18-án.

A mai friss receptek:

, Csicsóka tócsni, Palak panir ciabattával


Honnan érkeznek a látogatóim? Mérés kezdete: 2007. január 29.
Locations of visitors to this page


Itt az internetes blogom. Természetesen Hajóka konyhája a címe, és fő témája a főzés, de van egyéb is, ami a blogba való és a blogot bloggá teszi...

Ez a másik blogom. Ennek Tengeri saláta a címe, és mindenféléről szól...

Óra Katolikus és ősmagyar hónapnevek



Egy barátom angol fordítást vállal. Ő fordítja a MATE honlapjának angol nyelvű részét. Itt a szakmai önéletrajza (pardon: CV)
AJÁNLOTT OLDALAK
Székely Szabolcs haikui (a Haiku.hu honlapon)
Olcsó honlapok készítése!
-->
Linkajánló:  Mexikóikonyhal.lap.hu    Táblázat az E számokról és a hatóanyagaikról    Chili.lap.hu    Blogbejegyzés az E951-ről    E számokról a Házipatika.com oldalán  

Ha szeretnél te is csatlakozni, kattints az ikonra