Ha egy régebbi linkről érkeztél, akkor a túloldali sávban megtalálod a korábbi cikkeket

Megint kedvtelve fabrikálom a honlapomat.
Egy évig használtam a profi Jommla! CMS-t (tartalomszerkesztőt), de unalmasnak bizonyult a honlap, tucathonlapok jönnek ki vele, és túl sok energiát igényel a tökéletes megismerése, és a tökéletes ismeret nélkül nem érdemes belevágni. Akkor csak sematikus, semmi honlapok jönnek ki belőle.
Ebbe a honlapomba viszont hosszú évek munkáját fektettem, és azt hiszem eléggé egyedi lett.
És inkább ezt tartom meg, a nagyszékelyistvan.hu CMS alapú honlapról lemondtam, már nem él! Ahol most vagy, ez a legújabb fejlesztésem. Olyan jelentőségű, hogy megérdemli, hogy a honlapverzió a 10.0-ról a 11.0-ra ugorjon!
Ide fogom tenni az AKTUÁLIS írásaimat, ez is valamiféle blog lesz, de nem blog formában. Szösszenetek, kiszólások, ilyesmik lesznek itt, mind olyan, amit a blogjaimba sem akarok betenni. A hozzászólások majd a Fészbukon lehet megtenni, mert ott lesz ez az oldal megosztva, ha friss anyag kerül ki!
Elbúcsúztam az Illovszky stadiontól

Elbúcsúztam az Illovszky stadiontól

Vége a meccsnek. Döntetlen a Videoton ellen, megőriztük a vezető helyünket a bajnokságban, mindenki elégedet lehet a fiúk teljesítményével.A villanyt lekapcsolták, jöhetnek a buldózerek és elbontják a Vasas stadiont. A legendás Fáy utcai stadiont, mert sokáig ez volt a neve. Igaz egy rövid ideig ráerőltették a Béke úti stadion nevet is, de ez nem tudott megmaradni, hiszen a Vasas a Fáy utcában játszott, akkor mi az, hogy Béke út? A stadiont ahova olyan sokat jártam gyermekként. Felbandukoltunk az emelkedőn, és ráláttunk a pályára. Szemben az ülőhely (ahova sosem volt elég pénzem jegyet venni, de hát az igazi drukkerek az állóhelyen voltak, tehát a vágyam az ülőhelyre csak elméleti volt. Ha mostanában kimentem, akkor először a játékoskijárót kerestem, a hajdanit persze, mert gyerekként oda igyekeztem, a korláthoz furakodtam, hogy lássam, amint kijönnek a "fiúk": Szentmihályi - Kárpáti, Mészöly, Sárosi - Bundzsák, Berendi - Mathesz, Kékesi, Machos, Farkas, Ihász. Ők voltak a fiúk (persze nekem bácsik, de az ember élvezi, hogy a felnőttekhez - szívben legalább is - tegező viszonyba kerül. Pedig ezt a csapatot, amelyik a Vasas második bajnokságát nyerte, nem sokat láttam. A bajnokság iskolaidőben zajlik (milyen igazságtalan az élet!), s Nagyszékely igen messze volt Budapesttől, hát kevés meccsre tudtam kimenni.
De kárpótoltam magam: édesanyám megrendelte a Népsportot, és hétfőnként az első dolgom az volt, hogy kimásoltam betűről-betűre a Vasas meccsét. Az összeállítást, és a meccsek leírását. Hát hogyne ivódott volna belém az összeállítás! És ha még volt egy fotó (de rossz minőségűek voltak, de voltak - néha!) azt kivágtam, és beragasztottam az én Vasas-könyvembe!
A játékosok régen nem a pálya közepén jönnek be, az eredményjelző tábla körtéit is régóta árulják szuvenírként, és most - a meccs szünetében a tizenegyes rúgó verseny győztese - végleg lekapcsolta a stadion világítását.A rendezők nemhogy engedték, hanem behívták a szurkolókat a pályára, "légi" fotó is készült rólunk - még akkor is az, ha egy speciális gépkocsi szerelőkosarából készült, amit magasra lehet emelni - vagy valami efféléből!
Sose gondoltam, hogy a gyermekkori álmodozásom így fog megvalósulni: én is pályára léphettem a Fáy utcában, mégha nem is volt rajtam piros-kék mez, és nem én voltam a középcsatár Farkas mellett a Real Madrid ellen a BEK döntőben... De jól van ez így! Az álmok megvalósulnak, még akkor is, ha teljesen másként is, ahogyan a gyerek gondolja.
Lezárult egy korszak - egy meglepetés tűzijátékkal - a Vasas életében, és az enyémben is. Épülni fog egy csillogó-villogó, minden igényt kielégítő stadion (csak túl kevesen férnek majd be). Ez a stadion a fiataloké lesz, azoké a kölyköké, akik most arról álmodoznak, hogy egyszer nagy játékosok lesznek, és a Vasast majd vilghírű csapattá teszik... mert aki nem mer álmodni, az... és övék a jövő! Biztosan kijárok majd az új Illovszky stadionba is! Biztosan a magaménak érzem majd másfél év múlva az avatón, mert ott a helyem, lehet-e már jegyet venni a nyitómeccsre a neten?!
De az igazi ez marad, ahova sokat jártunk, és amikor eljön a bulldózer, kitör majd egy pici darabot a szívcünkből. Mert akit a "Vasas szele megcsapott" és Vasas család tagja az mindig emlékezni fog erre a stadionra, amitől tegnap elbúcsuztunk!

HAJRÁ VASAS - MINDÖRÖKKÉ ANGYALFÖLD!

Az AKTUÁLIS cikkeket találod itt a megjelenés sorrendjében

Milliomos leszek!   2016.12.14
Séllyi Károly: Jáva, Borneó, Celebesz... magyar volt és magyar lett...   2016.12.08
Izolde Johannsen: A Birodalmi Kalóz   2016.11.10
Elbúcsúztam az Illovszky stadiontól   2016.10.30
Az én ötvenhatom   2016.10.23.
Eladó a világ!   2016.09.19.
Tévedtem   2016.09.01.
Vége az izgalmak nyarának   2016.08.23.
Csak 2-0, mert Juhász Roland nem játszott   2016.06.16.
Amiben a fiatalok biztosan jobbak mint az idősek   2016.04.20.
Haggyá' má' főzni, mit dumálsz bele mindig?   2016.04.09.
I. Veterán Tengerésztalálkozó   2016.03.13.
Boldog nőnapot!   2016.03.08.
MvG kilenc nyilas legje!   2016.03.07.
Foci nincs, stadion lesz!   2016.03.02.
Az Együtt tüntetést szervez Orbán Viktor mai évértékelő beszédének idejére   2016.02.28.
A Dal 2016 győztese 2016.02.27.
Héttenger  2016.02.27.
Fantasztikus világcsúcs és egy negyedmilliós kiszálló   2016.02.26.
Miért fogyassz alkoholt módjával!   2016.02.25.
Miért nem politizálok a Fészbukon?   2016.02.20.