Magyar recept - receptoldalam

Ha csípős kell az ételbe, akkor Chilistván.hu! Erős, erősebb és extra erős Legény a gáton szószok!


2007.01.01-től: a recept letöltések száma:

Hússal töltött alma

feleségem alkotása
séf úr

119.számú recept


Az előkészített, sütésre váró almák

Hozzávalók:
4 nagyobb, savanykás alma, egy citrom leve, 20 dkg. darált sertéshús, só, bors, majoránna, 1 dl. fehérbor, egy kevés vaj

A rizsre jutott az az almaaprólék, ami kimaradt az almából
Elkészítése:

   A megmosott almát kivájjuk, a magházat kidobjuk, a többi almahúst apróra vágjuk, és összevegyítjük a darált sertéshússal, a fűszerekkel és a citromlé felével. Az almába töltjük. Kivajazott tűzálló tálba tesszük, meglocsoljuk maradék citromlével és a borral. Közepes tűznél 25-30 percig sütjük.

JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK!